Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“IVete A La Chingata” Η Απάντηση Του Roger Waters Στον Zuckerberg Όταν Του Ζήτησε Τραγούδι Για Το Instagram

 

IVete A La Chingata” Η Απάντηση Του Roger Waters Στον Zuckerberg Όταν Του Ζήτησε Τραγούδι Για Το Instagram

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Roger Waters λέει ότι απέρριψε την προσφορά του Facebook για χρήση του “Another Brick in the Wall” στη διαφήμιση

«Χωρίς σκατά», είπε ο Γουότερς σε απάντηση στην προσφορά των μεγάλων χρημάτων τους. «Δεν θα είμαι πάρτυ σε αυτήν την μαλακία, Zuckerberg»

Ο Roger Waters είπε στον Τύπο σε μια πρόσφατη εκδήλωση υπέρ του Julian Assange ότι το Facebook τον πλησίασε για τη χρήση του κλασικού Pink Floyd του 1979 “Another Brick in the Wall, Part 2” σε μια επερχόμενη διαφήμιση για το Instagram.

«Έφτασε σήμερα το πρωί, με μια προσφορά για ένα τεράστιο, τεράστιο χρηματικό ποσό», είπε ο Waters. «Και η απάντηση είναι,« Γεια σου. Όχι σκατά. »

«Το αναφέρω μόνο επειδή αυτό είναι μια ύπουλη κίνηση από αυτούς να αναλάβουν τα πάντα», συνέχισε. «Δεν θα συμμετάσχω σε αυτήν την μαλακία, [Mark] Zuckerberg.»

Το Facebook δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα σχολιασμού της Rolling Stone .

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Waters διάβασε από μια επιστολή που λέει ότι προήλθε από το Facebook. «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που εξετάσατε αυτό το έργο», διάβασε. «Πιστεύουμε ότι το βασικό συναίσθημα αυτού του τραγουδιού είναι ακόμα τόσο διαδεδομένο και τόσο απαραίτητο σήμερα, το οποίο μιλάει για το πόσο διαχρονικό είναι το έργο».

«Και όμως, θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για να κάνουν το Facebook και το Instagram πιο ισχυρό από ό, τι είναι ήδη», απάντησε, «έτσι ώστε να μπορεί να συνεχίσει να λογοκρίνει όλους μας σε αυτό το δωμάτιο και να αποτρέψει αυτήν την ιστορία για τον Julian Assange να βγει στο το ευρύ κοινό ώστε το ευρύ κοινό να μπορεί να πάει, «Τι; Όχι. Όχι περισσότερο. ” … ] ΠΗΓΗ

………………………..

«Άντε γ@μήσου!» η απάντηση του Roger Waters στον Zuckerberg όταν του ζήτησε τραγούδι για το Instagram

Αποκαλυπτικός ήταν ο Roger Waters των εμβληματικών Pink Floyd, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τον Julian Assange, στην οποία συμμετείχε.

Στην ομιλία του, ο Waters αποκάλυψε ότι το πρωί της ίδιας ημέρας είχε λάβει ένα μήνυμα με το οποίο το Facebook τού ζητούσε τα δικαιώματα για να χρησιμοποιήσει το τραγούδι του Another Brick in the Wall II σε μια ταινία για το Instagram (το οποίο ανήκει στο Facebook).

Μάλιστα τόνισε ότι το Faceboook του προσέφερε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να δώσει τα συγκεκριμένα δικαιώματα.

«Είναι ένα μήνυμα του Ζούκερμπεργκ σε εμένα, προσφέροντας ένα τεράστιο, τεράστιο χρηματικό ποσό και η απάντηση είναι: Άντε γ@μήσου! Όχι. Για κανένα γ@μημένο λόγο!»

Στη συνέχεια ο Waters εξήγησε ότι «θέλουν να κάνουν το Facebook και το Instagram ακόμη μεγαλύτερα και ισχυρότερα απ’ ό,τι είναι, ώστε να συνεχίσουν να λογορίνουν όλους εμάς σε αυτή την αίθουσα και να εμποδίσουν την ιστορία του Julian Assange να μαθευτεί στο ευρύ κοινό. Όχι άλλο.» ΠΗΓΗ

…………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια