Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΦΡΕΣΚΟ. ΜΕ ΤΟ Ν.4865/4-12-2021 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100€

 

ΦΡΕΣΚΟ. ΜΕ ΤΟ Ν.4865/4-12-2021 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100€

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Ο ΝΟΜΟΣ με αριθμό 4865 / 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ΑΦΟΡΑ ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1961 …

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ.

… ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 11557 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ( πιο κάτω στο pdf ) ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ …

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΣΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΕΦΤΕ ΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ !!!

…………………………………………………………….

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΕ Τ-λεμφοκύτταρα ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑ !!

Ο κ. Αχιλλέας Αναγνωστόπουλος Δ/ντής της Αιματολογικής κλινικής του νοσ. «Παπανικολάου» μίλησε για την μέθοδο καταπολέμησης του κορωνοϊού μέσω χρήσης Τ – λεμφοκυτάρρων που μπορεί να αποτελέσει σημαντικό «όπλο» στη φαρέτρα μας στη «μάχη» κατά της πανδημίας.

[ … «Στη μελέτη υπάρχουν κριτήρια βάσει των οποίων οι ασθενείς θα μπορούν να ενταχθούν στη μελέτη και να πάρουν το φάρμακο. Είχαμε μια καθυστέρηση από τις ρυθμιστικές αρχές, ήμασταν έτοιμοι από τον Απρίλιο», τόνισε.

«Τέλος Απριλίου, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων ολοκλήρωσε τη μελέτη της μελέτης μας και απεφάνθη ότι μπορούμε να προχωρήσουμε. Καθυστερήσαμε στην Επιτροπή Δεοντολογίας η οποία έκρινε ότι τα κριτήρια επιλεξιμότητας έπρεπε να γίνουν πιο αυστηρά, έγιναν πιο αυστηρά, αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε ασθενείς με τόσο αυστηρά κριτήρια. Κάναμε ένσταση. Είπαμε ότι σε όλο τον κόσμο τα κριτήρια είναι λιγότερο αυστηρά από αυτά που σας είχαμε προτείνει και το δέχτηκαν», επεξήγησε για την πορεία της μελέτης.

«Μικρότερη από 1% αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει έχουμε τρόπο να αντιδράσουμε έγκαιρα», ανέφερε ερωτηθείς για τις πιθανές παρενέργειες.

«Σε λίγο καιρό θα είμαστε έτοιμοι να χορηγήσουμε το φάρμακο σε πολλούς ασθενείς», τόνισε… ]

………………

ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ 230.000€ ΣΤΟ Ν/Κ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΔΙΝΟΥΝ 18,5 ΕΚ.€ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ !!!

………………

«Ψάχναμε 230.000 για την έρευνα και τα έβαλε η Επιτροπή 2021», σημείωσε ο κ. Αναγνωστόπουλος ο οποίος ανέφερε ότι ήδη υπάρχουν έτοιμες 50 δόσεις και περιμένουν την έγκριση για να προχωρήσουν. «Η επιτροπή, όταν κάναμε την ένσταση, και εξηγήσαμε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος το δέχτηκε. Απλώς χρειάζεται ο χρόνος για να εγκριθεί η τροποποίηση αυτή», σημείωσε συγκεκριμένα.

«Τη μελέτη δεν την κάνω εγώ, την κάνουν συνεργάτες μου. Εγώ συμμετέχω και βοηθάω Οι κύριες ερευνήτριες είναι δύο, η κυρία Ευαγγελία Γιαννάκη επικεφαλής της μονάδας γονιδιακής και κυτταρικής θεραπείας  είναι αιματολόγος και είναι κυτταρολόγος και η κυρία Αναστασία Παπαδοπούλου βιοχημικός, είναι αυτή που μετέφερε την τεχνογνωσία της παρασκευής τέτοιων λεμφοκυττάρων από το Χιούστον. Της έγινε πρόταση να πάει πίσω στο Χιούστον, να της δώσουν δική της ομάδα και πολλά χρήματα, αλλά δεν δέχτηκε. Χάρις σε αυτήν μπορούμε να παρασκευάσουμε τα λεμφοκύτταρα», ανέφερε.

…………………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια