Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΥΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ Helmut Schmidt Και Bruno Kreisky !!!

 

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΥΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ Helmut Schmidt Και Bruno Kreisky !!!

ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Bundeskanzler Bruno Kreisky und der damalige Bundeskanzler Helmut Schmidt auf dem Bundesparteitag der SPD in München 1982
https://www.news.at/a/Bruno-Kreisky-25-Todestag-Leben-BILDER/5776820

[ δύο ηγέτες εβραϊκής καταγωγής επικεφαλής των δύο γερμανικών κρατών, ο Helmut Schmidt και ο Bruno Kreisky ]

………….

Από το Reuters

 Ο πρώην καγκελάριος της Δυτικής Γερμανίας Helmut Schmidt αποκάλυψε την εβραϊκή του καταγωγή στον Valery Giscard d’Estaing κατά τη διάρκεια επίσκεψης του τότε Γάλλου προέδρου το 1980, αποκαλύπτει ο Giscard d’Estaing σε ένα βιβλίο που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.Παραθέτοντας τον Schmidt, γράφει: «Θα είσαι ο μόνος που θα το μάθεις εκτός από τη γυναίκα μου και τον πιο στενό μου συνεργάτη . . . Ο πατέρας μου είναι Εβραίος».

Η αποκάλυψη έλαβε χώρα σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε τους δύο ηγέτες της Δυτικής Ευρώπης – στενούς φίλους για αρκετά χρόνια – στη Βόννη, γράφει ο Ζισκάρ ντ’ Εστέν στο βιβλίο του «Δύναμη και ζωή».

Αν και η εβραϊκή καταγωγή του Schmidt έχει αναφερθεί στο παρελθόν, ο Giscard d’Estaing είπε ότι είχε ζητήσει την άδεια του Schmidt πριν δημοσιεύσει λεπτομέρειες της συνομιλίας που έλαβε χώρα μετά την ξαφνική αποκάλυψη της καγκελαρίου.

«Ήμουν άναυδος. . . Χέλμουτ, καγκελάριος αυτής της Δυτικής Γερμανίας που εξιλεωνόταν ακόμη τα εγκλήματα πολέμου και το Ολοκαύτωμα, ο πιο γνωστός Γερμανός πολιτικός στον κόσμο. Γεννημένος από Εβραίο πατέρα», γράφει ο Ζισκάρ ντ’ Εστέν.

Ο Schmidt εξήγησε ότι ο πατέρας του, δάσκαλος, έζησε με τρόμο κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς η καταγωγή του ανακαλύφθηκε από τους Ναζί. Ο πατέρας του ήταν νόθος γιος ενός πλούσιου Εβραίου τραπεζίτη που υιοθετήθηκε από μια οικογένεια ονόματι Schmidt.

«Νόμιζα για πολύ καιρό ότι ήταν οι παππούδες μου», του είπε ο Schmidt.

Παραποιημένα χαρτιά

Ο Schmidt εξήγησε ότι αυτός και ο πατέρας του συμφώνησαν να παραποιήσουν τα έγγραφα ταυτότητάς τους κατά τη διάρκεια του πολέμου, όταν ο Helmut ήταν στον στρατό.

Το 1981, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μεναχέμ Μπεγκίν ξεσήκωσε σάλο κατηγορώντας τον Σμιτ για «αχαλίνωτη απληστία και φιλαργυρία» στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο επειδή υπηρετούσε στον στρατό του Αδόλφου Χίτλερ. Το 1982, ο Begin απαίτησε από τον Schmidt «να γονατίσει» για να ζητήσει συγχώρεση για τα γερμανικά εγκλήματα πολέμου.

Ο Ζισκάρ ντ’ Εστέν γράφει ότι η αποκάλυψη της εβραϊκής καταγωγής του από τον Σμιτ δεν είχε καμία επίδραση σε αυτόν προσωπικά: «Αλλά το αληθινό νόημα βρίσκεται στο . . . γερμανική ιστορία.

«Να σκεφτεί κανείς ότι 30 χρόνια μετά το Ολοκαύτωμα, η τύχη ή ο προκαθορισμός έθεσε δύο ηγέτες εβραϊκής καταγωγής επικεφαλής των δύο γερμανικών κρατών, τον Helmut Schmidt και τον Bruno Kreisky». Ο Kreisky, πρώην καγκελάριος της Αυστρίας, ήταν επίσης Εβραίος.

……………………………………………………………………..

Συνεργοί των Ναζί: Ιωάννης Ράλλης και ο εβραϊκός στρατός του Χίτλερ

TIMELINE OF ROTHSCHILDS CRIME MOB SUPPORT BEHIND HITLER & NAZISM – IT WAS A SET ROTHSCHILDS MOB BUSINESS DEALS & EXPERIMENTS!

ΧΙΤΛΕΡ, ΕΥΓΟΝΙΚΗ Β’ΠΠ, ΕΑΜ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ…

Ο Karl Mordechai (Marx) ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΩΝ Rothchild. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ…

ΧΕΡΜΑΝ ΒΑΝ ΡΟΜΠΑΙ: ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΕΣ – ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ / ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ Ή ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ;ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΕΒΡΑΙΟΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ… ΑΓΟΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΧΩΡΩΝ!!!

Ο Αριστοτέλης είχε πει ότι οι Εβραίοι ήταν από την Ινδία !!!

……………………………………………………………………..

468331-resserver

Readers may remember the rather comical practice of Valéry Giscard d’Estaing as he led the proceedings of the European Union’s (EU) constitutional convention during its fourteen month sitting until July 11, 2003. Quoting a report carried in the Irish Times the following day:

 “Η Συνέλευση για το Μέλλον της Ευρώπης ολοκληρώθηκε με μία τελική εμφάνιση του στα ύψη ρητορική. Ο Πρόεδρός της, κ Βαλερί Ζισκάρ ντ ‘Εστέν, έκλεισε την τελευταία συνεδρίαση μετά από μια σειρά από αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο σχέδιο συντάγματος, συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων για μια επίσημη σημαία της ΕΕ, ενός ύμνου, μιας επετείου και ενός συνθήματος.

Αλλά κράτησε τα τελευταία του λόγια για τον Wu Kei, μια χελώνα με το κεφάλι ενός δράκου που ο κ Ζισκάρ τοποθετούσε στο γραφείο του κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας. «Το τελευταίο πρόσωπο που θα ήθελα να ευχαριστήσω είναι η χελώνα μου Wu KeiΠαρακολούθησε – υπό την ηγεσία της – το ταξίδι μας. Όταν ήμασταν στη μέση του ρεύματος, μας οδήγησεόπως έκανε για τους πρώτους κινέζους αυτοκράτορεςμέχρι που καταφτάσαμε στις όχθες του ποταμού. Και περιμένω, όπως πολλοί από εσάς θα πιστεύετε, ότι, από την αρχή, ήξερε που ήθελε να μας πάει », είπε. Ο κ Ζισκάρ στη συνέχεια έβαλε μερικά φύλλα μαρουλιού στο στόμα της χελώνας. Η χελώνα δεν είπε τίποτα. ”

468332-resserver1

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΠΙΟ… ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ…”

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

……………………………………………………………………..

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ. ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ… ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΚΑΙ Ο…ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ !! (βίντεο)

ΠΩΣ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (βίντεο)

……………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια