Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ !!! ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ “ΑΖΟΦ” !!!

 

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ !!! ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ “ΑΖΟΦ” !!!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΝΕΤΑΞΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ “Τάγμα του Αζόφ” , Aidar ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ !! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ … Η Ουκρανία «εξαφάνισε» την ελληνική γηγενή μειονότητα, με νόμο του Ζελένσκι το καλοκαίρι του 2021 !

ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ , ΤΑΓΜΑΤΑ , ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΚΛΠ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ !!! ( ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΑΣ ΣΟΥΗΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΧΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ “ΠΟΛΕΜΑΕΙ” ΤΟΥΣ “ΜΟΣΧΟΒΙΤΕΣ” !!! )

…………

Ρωσικά ΜΜΕ: Μάχες μεταξύ του τακτικού ουκρανικού στρατού και του ναζιστικού τάγματος «Αζόφ» στην Μαριούπολη

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, ο ουκρανικός στρατός βομβάρδισε κέντρο διοίκησης του ναζιστικού τάγματος «Αζόφ» στα νοτιοδυτικά περίχωρα της Μαριούπολης, με αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 20 ενόπλων. Υπενθυμίζεται ότι τόσο το «Αζόφ», όσο και άλλα ακροδεξιά τάγματα, πολεμούν υπό τις διαταγές του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο βομβαρδισμός ήταν απάντηση στον θάνατο υψηλόβαθμου αξιωματικού των ουκρανικών δυνάμεων στην περιοχή. Ως αιτία προβάλλεται η ολοκληρωτική άρνηση του «Αζόφ» να εκτελεί πλέον τις διαταγές του ουκρανικού ΓΕΣ. Αν η πληροφορία που μεταδίδει η ρωσική πλευρά επιβεβαιωθεί τότε θα πρόκειται για μια σημαντική στροφή της ουκρανικής ηγεσίας, που θα μπορούσε να επηρεάσει τις εξελίξεις, σε στρατιωτικό αλλά και σε πολιτικό επίπεδο.

…………

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ;

[…η ηγεσία των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων έχει μεταφέρει στην περιοχή πολλές δυνάμεις εθνικιστικών αποσπασμάτων όπως του περιβόητου «Δεξιού Τομέα», του «Τάγματος του Αζόφ», κτλ. Σημειώνεται πως χτες, Ουκρανός Βουλευτής προειδοποιούσε για σφαγή του φιλορωσικού πληθυσμού….] 14 Φεβρουαρίου 2022

………….

Τα παραδομένα ουκρανικά στρατεύματα επιβεβαιώνουν τα σχέδια του Κιέβου για μαζική επίθεση στο Ντονμπάς — ΛΔ

Η ρωσική ειδική επιχείρηση ήταν πολύ επίκαιρη, σημείωσε ο αναπληρωτής αρχηγός της λαϊκής πολιτοφυλακής της ΛΔΔ Eduard Basurin

ΝΤΟΝΕΤΣΚ, 28 Φεβρουαρίου. /TASS/. Οι παραδοθέντες Ουκρανοί στρατιώτες επιβεβαιώνουν ότι το Κίεβο σχεδίαζε μια μεγάλης κλίμακας επίθεση στο Ντονμπάς, δήλωσε ο αναπληρωτής αρχηγός της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ (DPR) Έντουαρντ Μπασουρίν σε ζωντανή μετάδοση στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-24 τη Δευτέρα.

Οι Ουκρανοί στρατιώτες που πέρασαν στο πλευρό της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ «επιβεβαιώνουν ότι τους δόθηκε εντολή να προετοιμαστούν για μεγάλης κλίμακας πολεμικές επιχειρήσεις», είπε ο Μπασουρίν.

«Η ειδική επιχείρηση [από τη Ρωσία] ήταν πολύ επίκαιρη και ενεργήσαμε νωρίτερα», τόνισε.

«Αν δεν το κάναμε αυτό, θα υπήρχαν περισσότερα θύματα μεταξύ των αμάχων», είπε.

…………

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Η Ε.Ε. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ !!! ( ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ !!! ) ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ “ΜΠΕΝΤΕΡΟΥΣ” ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΩΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ !!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ 2014 ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ Ο George Soros πίσω από την ΝΑΖΙστική κυβέρνηση της Ουκρανίας. ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ…

Πώς η «Επανάσταση της Αξιοπρέπειας» της Ουκρανίας οδήγησε σε πόλεμο, φτώχεια και άνοδο της ακροδεξιάς

Ένα ετερόκλητο πλήρωμα μαχητών Ουκρανών εθνικιστών και φιλοδυτικών ακτιβιστών ήθελε να αλλάξει τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνησή τους. Οκτώ χρόνια μετά, τα αποτελέσματα φαίνονται απογοητευτικά. ( διαβάστε όλο το άρθρο εδώ )

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ !!!

……………..

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ ΤΟ 2014 ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΓΗ … ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΦΛΕΓΕΤΑΙ …

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:17

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ : https://www.youtube.com/watch?v=SbeUmpQ_4nU

………………………………………………

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΚΟΥΣΤΕ …

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:14
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:33
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:22

………………………………………………………………………

……………………………………………………………………………….

Δεν υπάρχουν σχόλια