Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΧΑΜΟΣ !! ΟΙ Pipelines ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ Φ/Α !! Ο Pipeline Yamal-Europe ΣΤΕΡΕΨΕ !!

 

ΧΑΜΟΣ !! ΟΙ Pipelines ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ Φ/Α !! Ο Pipeline Yamal-Europe ΣΤΕΡΕΨΕ !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ … Το ευρώ έπεσε κάτω από τα 91 ρούβλια για πρώτη φορά από τις 23 Φεβρουαρίου

……………….

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Habeck ενεργοποιεί το επίπεδο έγκαιρης προειδοποίησης του σχεδίου έκτακτης ανάγκης για το φυσικό αέριο. Η κυβέρνηση θέλει να οπλιστεί ενάντια σε μια πιθανή κλιμάκωση από την πλευρά της Ρωσίας.

………………..

Η πληρωμή για το ρωσικό αέριο σε ρούβλια δεν θα ξεκινήσει στις 31 Μαρτίου, είπε ο Πεσκόφ

ΜΟΣΧΑ, 30 Μαρτίου – RIA Novosti. Νέοι μηχανισμοί για την πληρωμή του ρωσικού φυσικού αερίου σε ρούβλια δεν θα αρχίσουν να λειτουργούν από τις 31 Μαρτίου, αυτή είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
“Όχι, απολύτως. Η πληρωμή και η παράδοση είναι μια χρονοβόρα διαδικασία”, είπε στους δημοσιογράφους, απαντώντας σε ερώτηση εάν η οδηγία για ανάπτυξη μηχανισμού έως τις 31 Μαρτίου σημαίνει ότι οι νέοι κανόνες θα τεθούν σε ισχύ την ίδια ημέρα.
“Δεν είναι ότι όλα όσα θα παραδοθούν αύριο πρέπει να πληρωθούν μέχρι αύριο το απόγευμα. Όχι, υπάρχει μια πιο χρονοβόρα διαδικασία. Τεχνολογικά απλή”, πρόσθεσε ο Πεσκόφ.

……………….

Reuters: Η άντληση ρωσικού φυσικού αερίου μέσω του αγωγού φυσικού αερίου Yamal-Europe μειώθηκε στο μηδέν στις 29 Μαρτίου

Οι ροές φυσικού αερίου μέσω του αγωγού Yamal-Europe μέσω του γερμανικού σταθμού συμπίεσης Malnov έπεσαν στο μηδέν την προηγούμενη ημέρα, γράφει το Reuters , επικαλούμενο στοιχεία του χειριστή Gascade.
Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, μέχρι τις 13:00 τοπική ώρα, η άντληση ήταν 1.451.155 κιλοβατώρες, αλλά στη συνέχεια οι αριθμοί έπεσαν στο μηδέν. Την ίδια στιγμή, οι προμήθειες ρωσικού φυσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω άλλων αγωγών φυσικού αερίου παρέμειναν σταθερές.
Νωρίτερα, η Gazprom έκλεισε μέρος της χωρητικότητας του αγωγού Yamal-Europe για διαμετακόμιση φυσικού αερίου μέσω της Πολωνίας στις 29 Μαρτίου. Η εταιρεία δεν τα έχει παραγγείλει από τις 15 Μαρτίου και αυτή τη φορά αγόρασε μόνο το δύο τοις εκατό της προσφοράς: 87 χιλιάδες κυβικά μέτρα την ώρα από τα πιθανά 3,7 εκατομμύρια.
.
Το Yamal-Europe, μαζί με το σύστημα μεταφοράς φυσικού αερίου της Ουκρανίας και το Nord Stream , είναι ένας από τους κύριους δρόμους για την προμήθεια ρωσικού μπλε καυσίμου στην Ευρώπη . Η μακροπρόθεσμη συμφωνία μεταξύ της Gazprom και της Πολωνίας για διαμετακόμιση μέσω του Yamal-Europe έληξε το 2020, από τότε η εταιρεία δεσμεύει τη χωρητικότητα της γραμμής μέσω δημοπρασιών.
…………………………………..
ΣΧΕΤΙΚΑ …

Ρωσικό αέριο. Δεν πληρώνεις … δεν παίρνεις !!! Ο Πεσκόφ είπε ότι η Ρωσία δεν θα προμηθεύει αέριο δωρεάν

Αέριο για ρούβλια: τι θα αλλάξει τη νέα διαδικασία για τους διακανονισμούς με την Ευρώπη

ΤΟ ΡΟΥΒΛΙ … Ο ΧΡΥΣΟΣ … ΤΟ BRETTON WOODS ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ … ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ !!

……………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια